Oświadczenie firmy Galicja Productions

UWAGA!

Bezpieczeństwo naszych klientów jest dla nas najwyższym priorytetem. Uważnie monitorujemy sytuację i podejmujemy wszelkie środki ostrożności zgodnie z zaleceniami władz.

Z uwagi na wdrażanie środków zapobiegawczych związanych z rozwojem epidemii wirusa SARS-CoV-2 oraz zawieszeniem funkcjonowania instytucji kultury: teatrów, oper, filharmonii, muzeów i kin, uprzejmie informujemy,  że wszystkie imprezy Galicja Productions zaplanowane w terminie od 12 marca 2020 roku do 4 kwietnia 2020 zostają przeniesione na nowe terminy lub odwołane.

W przypadku przeniesionych imprez WSZYSTKIE BILETY ZACHOWUJĄ SWOJĄ WAŻNOŚĆ! Nowe terminy będą pojawiać się na bieżąco po uzgodnieniach z artystami i zarządcami obiektów, w sposób uwzględniający bieżącą sytuację.

Jeśli wydarzenie, na które wyraziłeś chęć uczestnictwa, zostało odwołane lub przełożone na niedogodny dla Ciebie termin, bilety można zwracać w punktach ich zakupu.

O wszystkich zmianach informujemy na bieżąco na naszym Facebooku (https://www.facebook.com/GalicjaProductions/) oraz stronie www.galicja.net

W związku z ogromną ilością pytań prosimy o cierpliwość. Na wszystkie postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej.

Galicja Productions

Dodaj do Facebook